W dniu 26 listopada 2015 r. z okazji obchodów Dnia „Od Życzliwości do Wolontariatu” w Szkole Podstawowej nr 350 w Warszawie, zespół taneczny Fundacji EDUSA przedstawi inscenizację teatralno – taneczną pt. The Show Must Go On.

Spektakl The Show Must Go On,  to przedstawienie rozrywkowe, pozwalające widzowi na ucieczkę w świat podniosłych hymnów zespołu Queen. Jest niezwykle żywiołowe, oparte na ruchu, posiada bohaterów, którzy wykorzystują elementy improwizacji. Przedstawieniu towarzyszy wartka akcja, interesująca fabuła i co jest ogromną zaletą, świetna muzyka.

Reżyseria: Agata Walczuk

Choreografia: Karolina Kruczek

Kostiumy: Natalia Matysiak

Muzyka: Freddie Mercury, Queen

OBSADA: Patrycja Nowak jako Adrianna, Amelia Marzec, Tola Bańkowska, Zosia Boch, Wiktoria Kaczorek, Ola Serafin, Paulina Paluch, Maja Winkowska, Wiktoria Kania, Kacper Tkaczyk, Mateusz Tyszka, Kamil Pachołek, Filip Balcerzak.

W Rocklandii organizowany jest bal, na którym zostanie wybrana Królowa Rocka. Wszystkie dziewczęta marzą by zostać Królową i każda z nich uważa, że jest godna tego tytułu. Adrianna jest najpopularniejszą dziewczyną w mieście.  Jest zadziorna, niezależna, uparta i ambitna. Ubiera się oryginalnie i prowokacyjnie. Ma naturę przywódczyni. Jedyną rzeczą, której jej brakuje do panowania nad koleżankami jest tytuł Królowej. Jest zdeterminowana i nie pozwoli na to, by cokolwiek lub ktokolwiek jej w tym przeszkodził. To złe zachowanie obraca się przeciwko niej.